– OM FÖRETAGET –

Uddevalla Entreprenad AB grundades för 40 år sedan. Verksamheten började i mindre skala med verksamhet i Uddevalla. Idag är vi ett modernt företag andra generationen som sysselsätter över 65 anställda inom bland annat entreprenad, miljö & återvinnings arbeten.

Miljö & återvinningsarbeten

Uddevalla Entreprenad bedriver totalentreprenad av Havskuren återvinningscentral. En stor del av våra återvinningsuppdrag handlar bl.a. om separering av större deponivolymer, åt bl.a. Uddevalla Energi och Ragn-sells. Samt sortering av inkommande bygg och industriavfall. Sedan juni 2009 är vi miljö och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001, det innebär bl.a. att vi arbetar kontinuerligt mot att minska våran miljöpåverkan samt att öka sorteringsgraden.

Entreprenadarbeten

Vi utför en rad olika entreprenadarbeten som t.ex. husgrundsarbeten. Vi utför även fjärrvärme, fiber och elarbeten åt Uddevalla Energi i Ljungskile, Uddevalla och Munkedal.

Maskinuthyrning

Vi hyr ut en rad olika maskiner med eller utan förare bl.a. minidumpers, hjullastare, grävmaskiner och allu-skopa för sönderdelning av material.

Försäljning

Vi producerar och säljer anläggningsjord samt vvs-produkter som markrör, minireningsverk eller avloppsanläggningar. Vi är certifierade i avloppsteknik.

Adress

Uddevalla Entreprenad AB
Box 48
451 15 Uddevalla

Kontaktuppgifter

Telefon: 0522-793 77
info@ue-ab.se

Besöksadress

Brunnemyrsvägen 7
451 55 Uddevalla

Sociala Medier

Pin It on Pinterest