KABELANVISNING

Sveriges elnätbolag – TeliaSonera – Sveriges kommuner
har under åren samarbetat för att få ner ledningsskadorna i landet.Begär anvisning i god tid innan arbetet påbörjas. Skall du gräva, spränga eller fälla träd intill våra ledningar? Ring din lokala ledningsägare.

FIXIT-4U

Vår leverantör av IT.produkter, Kontor och Hemelektronik. Besök webshopen och se lite av vad som finns, eller ring och fråga.

MASKINENTREPRENÖRERNA

Maskinentreprenörerna, ME, är Sveriges ledande bransch- och arbetsgivareförbund för maskinentreprenörer. De cirka 3 600 medlemmarna som tillsammans har över 8 000 anläggningsmaskiner, säljer kunskap och tjänster som gäller schaktning, masstransporter och andra markarbeten. Det finns ingen väg, järnväg, tunnel, flygplats osv som under de senaste 40 åren inte gjorts med hjälp av anläggningsmaskiner – och maskinentreprenörer.

SORTERINGSGUIDEN

Sorteringsguiden delas ut till samtliga hushåll i Färgelanda, Mellerud, Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg.
Sorteringsguiden går igenom grunderna för källsortering. Det är här vi kammar hem de riktigt stora miljövinsterna! Nu går det dessutom att ladda ner sorteringsguiden som app till din smartphone.

MILJÖKOMPETENS

Miljökompetens är specialister på att införa och förbättra ledningssystem för Kvalitet och Miljö enligt ISO-standarder.

SP CERTIFIERING

utfärdar certifikat enligt en lång rad standarder inom ledningssystem, produkt och person. Certifiering syftar till att skapa förtroende vilket förutsätter kompetens och opartiskhet vilka är hörnstenar för oss.

NORDENS ARK

Nordens Ark är en privat ideell stiftelse som arbetar för att rädda & bevara utrotningshotade djur. Vi på Uddevalla Entreprenad känner ett stort ansvar för vår miljö och natur och anser det fullt naturligt att sponsra Nordens Ark

STÄDA SVERIGE

Uddevalla entreprenad sponsrar Städa Sverige som är Sveriges största miljökampanj som engagerar idrottsföreningar över hela landet från Haparanda i norr till Ystad i söder.

UDDEVALLA ENERGI

Vår elleverantör. Uddevalla Energi producerar, säljer och distribuerar el, värme och kyla, behandlar avfall, bedriver renhållning samt tillhandahåller energi- och bredbandstjänster till hushåll och företag huvudsakligen inom Uddevalla kommun.

FANN

FANN VA-teknik har funnits i snart 20 år och är, med nära 40 000 installerade system,en ledande aktör på den svenska marknaden

LASTVAGNSCENTER AB

Ett bolag inom koncernen som utför service & reparationer av transportfordon,husbilar Fiat & Iveco.

Adress

Uddevalla Entreprenad AB
Box 48
451 15 Uddevalla

Kontaktuppgifter

Telefon: 0522-793 77

Besöksadress

Pukevägen 6
451 55 Uddevalla

Sociala Medier

Pin It on Pinterest