KABELANVISNING

Sveriges elnätbolag – TeliaSonera – Sveriges kommuner
har under åren samarbetat för att få ner ledningsskadorna i landet.Begär anvisning i god tid innan arbetet påbörjas. Skall du gräva, spränga eller fälla träd intill våra ledningar? Ring din lokala ledningsägare.

MASKINENTREPRENÖRERNA

Maskinentreprenörerna, ME, är Sveriges ledande bransch- och arbetsgivareförbund för maskinentreprenörer. De cirka 3 600 medlemmarna som tillsammans har över 8 000 anläggningsmaskiner, säljer kunskap och tjänster som gäller schaktning, masstransporter och andra markarbeten. Det finns ingen väg, järnväg, tunnel, flygplats osv som under de senaste 40 åren inte gjorts med hjälp av anläggningsmaskiner – och maskinentreprenörer.

SORTERINGSGUIDEN

Sorteringsguiden delas ut till samtliga hushåll i Färgelanda, Mellerud, Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg.
Sorteringsguiden går igenom grunderna för källsortering. Det är här vi kammar hem de riktigt stora miljövinsterna! Nu går det dessutom att ladda ner sorteringsguiden som app till din smartphone.

MILJÖKOMPETENS

Miljökompetens är specialister på att införa och förbättra ledningssystem för Kvalitet och Miljö enligt ISO-standarder.

SP CERTIFIERING

utfärdar certifikat enligt en lång rad standarder inom ledningssystem, produkt och person. Certifiering syftar till att skapa förtroende vilket förutsätter kompetens och opartiskhet vilka är hörnstenar för oss.

STÄDA SVERIGE

Uddevalla entreprenad sponsrar Städa Sverige som är Sveriges största miljökampanj som engagerar idrottsföreningar över hela landet från Haparanda i norr till Ystad i söder.

UDDEVALLA ENERGI

Vår elleverantör. Uddevalla Energi producerar, säljer och distribuerar el, värme och kyla, behandlar avfall, bedriver renhållning samt tillhandahåller energi- och bredbandstjänster till hushåll och företag huvudsakligen inom Uddevalla kommun.

LASTVAGNSCENTER AB

Utför service & reparationer av transportfordon, husbilar, Fiat & Iveco.

Adress

Uddevalla Entreprenad AB
Box 48
451 15 Uddevalla

Kontaktuppgifter

Telefon: 0522-793 77
Fakturaadress: faktura@ue-ab.se

Besöksadress

Brunnemyrsvägen 7
451 55 Uddevalla

Sociala Medier

Pin It on Pinterest